Golv- & handdammsugare med 10,8V litiumbatteri

Electrolux ZB2952

  Art.nr: 236013
Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux 1Go Lithium ZB2952 handdammsugare är perfekt för dig som på ett snabbt och enkelt sätt kunna hålla rent och snyggt omkring. Använd den som golvdammsugare eller koppla loss den och ha den som handdammsugare. De irriterande dammråttorna och smulorna efter barnen är ett minne blott. 

TurboPower litiumbatteri med lång livslängd

Mer kraft längre med det högpresterande TurboPower-litiumbatteriet, vars livslängd är dubbelt så lång som ett nickelbatteri och som dessutom väger mindre och är enklare att hantera. Batteriet kan användas i 18 minuter och indikatorn signalerar när det behöver bytas.

180° EasySteer™ manövrerbarhet

180° EasySteer™ manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet till dammsugningen och den rör sig och svänger enkelt på alla typer av golv. Med tvåstegseffektläget kan du anpassa din dammsugning till olika ytor och när du är klar sätter du helt enkelt tillbaka dammsugaren på laddningsstället.

2-i-1-dammsugare

Upplev ultimat flexibilitet och funktionell design. Oavsett om du behöver dammsuga ett stort område eller en liten plats som är svår att nå fixar 1Go Lithium ZB2952 jobbet. Med den löstagbara handenheten rengör du enkelt köksbordet, möblerna eller bilens interiör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Electrolux ZB3103
(1 st)
  • TurboPower-batteri
  • 180° EasySteer-manövrerbarhet
  • DustSpotter LED-lampor

1 189:-

Electrolux Electrolux ZB2952 900 272 411 Electrolux 1Go Lithium ZB2952 handdammsugare är perfekt för dig som på ett snabbt och enkelt sätt kunna hålla rent och snyggt omkring. Använd den som golvdammsugare eller koppla loss den och ha den som handdammsugare. De irriterande dammråttorna och smulorna efter barnen är ett minne blott.  TurboPower litiumbatteri med lång livslängd Mer kraft längre med det högpresterande TurboPower-litiumbatteriet, vars livslängd är dubbelt så lång som ett nickelbatteri och som dessutom väger mindre och är enklare att hantera. Batteriet kan användas i 18 minuter och indikatorn signalerar när det behöver bytas. 180° EasySteer™ manövrerbarhet 180° EasySteer™ manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet till dammsugningen och den rör sig och svänger enkelt på alla typer av golv. Med tvåstegseffektläget kan du anpassa din dammsugning till olika ytor och när du är klar sätter du helt enkelt tillbaka dammsugaren på laddningsstället. 2-i-1-dammsugare Upplev ultimat flexibilitet och funktionell design. Oavsett om du behöver dammsuga ett stort område eller en liten plats som är svår att nå fixar 1Go Lithium ZB2952 jobbet. Med den löstagbara handenheten rengör du enkelt köksbordet, möblerna eller bilens interiör. Handdammsugare 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare
  3. Handdammsugare