a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

Kostnadsfritt webbinarium

Coronaviruset tar död på många fysiska säljkanaler. När vi inte längre kan träffas enkelt måste vi fokusera om till de digitala säljkanalerna – men hur ska vi kunna göra kundupplevelsen online lika engagerande och säljande som i det fysiska mötet?

Live tisdagen den 12:e maj kl. 13:00-14:00

Idag finns teknologier som låter köpare provköra din produkt på nätet precis som om de hade den i sin hand. Det låter köparen utforska produkten på sina egna villkor och på ett enkelt sätt förstå dess fördelar.

Professor Magnus Söderlund leder Center for Retailing vid institutionen för Marknadsföring och Strategi på Handelshögskolan i Stockholm. Magnus är en framstående auktoritet inom personlig försäljning och kommer berätta om hur interaktiva produktpresentationer påverkar kundnöjdheten.

Thomas Krotkiewski och Fredrik Udd från 3ngage kommer demonstrera praktiska tillämpningar av en teknikplattform som låter köpare testköra produkter på nätet och uppleva dem precis som i ett fysiskt kundmöte.

Vidare berättar norska marinteknikföretaget Kongsberg Maritim och Stockholmsbaserade health-tech-bolaget Brighter om hur de tillämpar tekniken för att övervinna Coronakrisens utmaningar.

AGENDA

  • Inledning av PeO Axelsson, VD Marknadscheferna
  • Hur interaktiva digitala produktupplevelser påverkar kundnöjdheten – Professor Magnus Söderlund, Handelshögskolan i Stockholm
  • Hur produktupplevelseplattformen 3ngage kan göra dina produkter tillgängliga på ett engagerande sätt online – Thomas Krotkiewski, VD 3ngage
  • Hur Kongsberg Maritim säljer utan mässor och möten – Mads Diedrik Dahl, Säljchef, Kongsberg Maritim
  • Hur Brighter når ut till internationella kunder under Coronakrisen – Henrik Norström, VD Brighter
  • Hur interaktiva produktupplevelser kan driva avkastning och konvertering – Fredrik Udd, Affärsutvecklingschef, 3ngage
  • Frågor till föredragshållarna

Välkomstdrink, kaffe och macka serveras tyvärr inte – men går bra att förtära på egen (vältvättad) hand!