Transformation av yrkesutbildning för vårdpersonal om säkerheten för medicintekniska apparater. 3ngage tillvägagångssätt. 3ngage-metoden

I dagens snabbt föränderliga hälsovårdsscenarium är säkerheten för patienterna av yttersta vikt. Medicintekniska apparater spelar en avgörande roll i modern sjukvårdsleverans, men obalansen mellan ”arbete som föreställt sig” och ”arbete som utförs” kan medföra betydande utmaningar. Utformningen och användarvänligheten hos interaktiva medicintekniska apparater får ofta begränsad uppmärksamhet, vilket leder till användarfel, systemvulnerabiliteter och komprometterad patientvård.

Det är här 3ngage kommer in i bilden. Med vår innovativa approach kan hälsovårdspersonal nu lära sig online hur man säkert använder medicintekniska apparater, vilket minskar riskerna och ökar patientsäkerheten. Vi erbjuder en banbrytande lösning som överbryggar klyftan mellan fysiskt och digitalt, vilket ger användarna möjlighet att interagera med medicintekniska apparater virtuellt som om de hade dem i sina händer.

Genom att dra nytta av 3ngages interaktiva produktsimuleringar kan hälsovårdspersonal utforska komplexa medicintekniska apparater och procedurer på det enklaste sättet möjligt. Dessa engagerande upplevelser kan bäddas in på vilken webbplats som helst och gör dem tillgängliga när som helst, var som helst. Oavsett om det handlar om att träna säljteam, återförsäljare eller till och med patienter och vårdgivare revolutionerar våra digitala lösningar inlärningsprocessen, vilket gör den rolig, enkel och tillgänglig för alla, oavsett ålder, språk eller bekantskap med digitala verktyg.

En av våra mest framstående funktioner är förmågan att mäta användarinteraktioner med digitala produktkopior. Genom en privat åtkomstdashboard kan användare och företag inom hälsosektorn få värdefulla insikter om vilka aspekter av produkten som resonerar mest med deras kunder. Denna datadrivna approach möjliggör kontinuerlig förbättring och personliga utbildningsupplevelser som adresserar specifika behov och intressen.

I en värld där patientsäkerhet är av yttersta vikt revolutionerar 3ngages lösningar hur hälsovårdspersonal lär sig att använda medicintekniska apparater säkert. Genom att anpassa enhetsdesign och användning förbättrar vår plattform användbarheten, minskar användarfel och förbättrar slutligen vårdens kvalitet.

Följ med oss på denna transformerande inlärningsupplevelse och lås upp hela potentialen för medicinteknisk utbildning med 3ngage!

HÄMTA VÅR EXKLUSIVA VITBOK NU.

Registrera dig med din e-postadress och lär dig hur du:

Drar B2B-försäljning med digital kundupplevelse

Upptäcker de 6 stegen för att säkerställa att dina produkter vinner i digitala kanaler

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och användarvillkor tillämpas.