B2B-försäljningsstöd

KUND: SIMRAD

Simrad,en division av Kongsberg, är en ledande global tillverkare av Marine Chartplotters, Autopilots & Entertainment för sportfiskebåtar, motorbåtar och lyxkryssare. För detta projekt kontaktades vi av Simrad för att utveckla en produkterfarenhet för att stödja deras affär till affärsförsäljningsteam.cruisers.

3ngage-teamet skapade en helt interaktiv simulering av Simrad System TV80, som är ett övervakningssystem för kommersiellt fiske. Detta projekt innebar att skapa en fullständig simulering av övervakningssystemet från UI-perspektivet med fokus på användbarhet och funktionalitet.

Denna upplevelse är fullt implementerad med Simrads personal på 110 säljproffs och har resulterat i ökningar av försäljningen med tvåsiffriga procentsatser på årsbasis (alla siffror är proprietära).

Kvalitativt har säljrepresentanterna rapporterat ökad interaktion med befintliga och potentiella kunder både vid fysiska och digitala försäljningsevenemang. På grund av den enkla implementeringen av 3ngage kan säljare använda upplevelsen som ett digitalt lämnat avtryck.