Du vet att din produkt är fantastisk. Gör din kund det?

Picture of Thomas Krotkiewski

Thomas Krotkiewski

Founder & CEO at 3ngage

Att visa hur fantastisk din produkt är kommer att göra intryck på dina kunder. Att använda en interaktiv 3D-produktsimulering kommer att göra ett varaktigt intryck.

  • Varför det är viktigt: Vi vet alla att vår produkt är av toppkvalitet, men hur kan du effektivt kommunicera det till våra kunder?
  • Att skriva produktbeskrivningar kan vara en utmaning – för mycket information kan överväldiga dem, medan för lite inte kommer att ha den effekt du önskar.


Bottnen:
I dagens e-handelsvärld konkurrerar du med många liknande produkter från andra varumärken, så att sticka ut är bara början.

Tänk om jag sa att du kan ge dina kunder en praktisk erfarenhet av din produkt, utan att någonsin behöva röra vid den? Genom att använda 3D-produktsimulationer kan dina kunder utforska och förstå din produkt på ett interaktivt och intuitivt sätt.

Verklighetskontroll: Det handlar inte längre bara om tråkiga produktbeskrivningar. Det är en rolig och spännande upplevelse som kommer att hålla dem engagerade 6 gånger längre än en traditionell produktpresentation.

Samtidigt är inte bara detta tillvägagångssätt roligare för kunder, utan det gör det också möjligt för dem att verkligen förstå hur din produkt fungerar. Med praktisk utforskning kan de fatta ett mer informerat köpbeslut och förstå din produkt på en djupare nivå.

  • Studier har visat att användning av 3D-produktsimulationer kan öka förståelsen för produkten med hela 43%, jämfört med traditionella produktpresentationer.


Så varför inte
låta din produkt tala? Med en interaktiv och underhållande upplevelse kommer dina kunder att kunna greppa de bästa funktionerna i din produkt, vilket leder till högre tillfredsställelse och en bättre övergripande förståelse.

Vad händer sedan:
Säg adjö till tråkiga produktbeskrivningar.
Säg hej till en spännande, fördjupande produktupplevelse.

Thomas Krotkiewski

VD, GRUNDARE

Thomas Krotkiewski grundade 3ngage 2017. Han har arbetat inom digital marknadsföring sedan 1997 och har ett antal ”världspremiär”-innovationer på sitt namn. 3ngage föddes av frustration över hur den verkliga världen presenteras i digitala kanaler och visionen att göra den mer